Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині відбувся фінал чемпіонату КВН серед шкільних команд

Івано-Франківська область 29-кві, 2010, 08:539 Lobanovskiy 1 071
27 квітня в м.Івано-Франківську, за сприяння управління у справах сім’ї та молоді, головного управління освіти і науки, управління культури облдержадміністрації відбувся фінал чемпіонату КВН серед шкільних команд, де зустрілися команди «Маска.UA» з Тлумацького району, «Круті стручки» з м.Яремче, «Кадри» з Надвірнянського району та «В десятку» з м.Калуш.
Перемогу здобула команда «В десятку» з м. Калуш, котра у вересні цього року представлятиме Івано-Франківську область на всеукраїнському чемпіонату КВН серед шкільних команд, який проходитиме в м.Одеса.
Переможців чемпіонату КВН серед шкільних команд нагороджено дипломами та призами.

Довідково
Обласний конкурс проводився з метою створення умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку дітей та молоді, організації їх змістовного дозвілля та на виконання спільного наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства культури і туризму України, Міністерства освіти і науки України від 12.05.2009 р. №1576/22/392 «Про затвердження положень про чемпіонати та фестивалі Клубу веселих та найкмітливіших».
Загалом за час проведення зональних змагань обласного чемпіонату КВН, що проходили з 16 по 26 березня 2010 року у містах Надвірна, Яремче, Калуш, Тлумач взяли участь 17 команд з міст та районів області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору