Рівне:

Створення та просування сайтів

Посол Канади нагороджував переможців

Актуально 29-кві, 2010, 10:559 prov 1 351
Посол Канади нагороджував переможців


Завершився конкурс інженерних та архітектурних рішень щодо використання природних матеріалів та відновлювальних джерел енергії в індивідуальному будівництві.
Захід проходив за сприяння спеціального Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив у рамках проекту “Сприяння розвитку індивідуального будівництва із застосуванням природних матеріалів та відновлювальних джерел енергії”, який втілюють в життя обслуговуючий кооператив “Лани Полісся” та Рівненська обласна організація “Українська Асоціація Маркетингу”.
Перше місце присуджено Анатолію Мельничуку, інженеру бізнес-центру Національного університету водного господарства та природокористування за роботу “Використання нетрадиційних джерел енергії для теплопостачання екологічного будинку”. Його проект, як і інші розробки молодих екологів, планується застосувати під час проектування та будівництва котеджного містечка в селі Радиславівка Рівненського району.
– Важливо, що ця подія відбувається у Міжнародний день Землі, – зауважив посол Канади в Україні Даніель Карон, вітаючи переможця, – Використання природних джерел енергії, природних матеріалів зменшує негативний вплив на довкілля. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми вирішимо сучасні проблеми, не створюючи загроз для прийдешніх поколінь.
Наступний етап – втілення інженерних ідей у реальних проектах – екологічних будинках кооперативу “Лани Полісся”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору