Рівне:

Створення та просування сайтів

Бюджет Львівщини – 2010 буде орієнтований на підвищення соціальних стандартів

Львівська область 04-травня, 2010, 09:239 Lobanovskiy 1 110
Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль спільно з першим заступником голови ЛОДА Мироном Янківим провели нараду щодо формування обласного бюджету Львівщини на 2010 рік.
У нараді також взяли участь голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, його заступник Роман Ілик, голова бюджетної комісії облради Ростислав Бондаренко, начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Олег Демків та начальник головного управління економіки Львівської ОДА Денис Шмигаль.
Під час наради керівники області заслухали основну інформацію щодо показників бюджету Львівщини на 2010 рік, які затверджуватимуть на найближчій сесії Львівської обласної ради.
У головному фінансовому документі області на 2010 рік буде акцентовано основну увагу на підвищення соціальних стандартів життя мешканців Львівщини, а також на продовження реалізації обласних програм, затверджених сесією облради.
Відтак, вже на запланованій на 13 травня цього року сесії Львівської обласної ради буде розглянуто ключові показники та захищені статті бюджету Львівщини, а згодом – бюджетні питання щодо основних інвестиційних об’єктів.
Водночас, починаючи від 5 травня цього року статті бюджету Львівщини розглядатимуть на своїх засіданнях комісії Львівської обласної ради.

Львівська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору