Рівне:

Створення та просування сайтів

На території Рівненської обласної дитячої лікарні правоохоронці затримали «на гарячому» наркомана

Рівненська область 07-травня, 2010, 13:489 Lobanovskiy 1 120
1 травня під час охорони громадського порядку інспектори роти патрульної служби Рівненського міського відділу міліції здійснили плановий обхід території Рівненської обласної дитячої лікарні. Під час патрулювання вони помітили чоловіка, який постійно озирався на всі боки та виглядав стурбовано. Цього дня на вулиці було тепло, а парубок був одягнений в курточку.
Особа незнайомця зацікавила правоохоронців. Коли міліціянти почали наближатися до хлопця, він вдався навтьоки. Та далеко втекти не вдалося. Його наздогнав патрульний, проте недарма. При поверхневому огляді вони виявили чотири шприци. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рівненського міського відділу міліції, яка і вилучила знахідку. У медичних шприцах знаходилася речовина темно-коричневого кольору із специфічним запахом розчинника загальним об’ємом 28 мл. Правоохоронці доставили 28-річного рівнянина Сергія в Рівненський центр психічного здоров’я населення. Лікарі встановили, що на момент затримання він перебував у стані наркотичного сп’яніння. Вилучені шприци з речовиною направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Згодом експерти з’ясували, що в шприцах знаходився ацетильований опій, що відноситься до особливо-небезпечних наркотичних засобів, обіг яких обмежений.
Матеріали дослідчої перевірки за фактом зберігання наркотичного засобу направлені в прокуратуру міста Рівне для погодження постанови про порушення відносно хлопця кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.
Тетяна Гордійчук,
помічник начальника Рівненського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору