Рівне:

Створення та просування сайтів

У бюджеті-2010 Рівненщина заклала на освіту 177 млн. грн.

Рівненська область 11-травня, 2010, 10:219 Lobanovskiy 944
177 млн. 314 тис. 384 грн. – такі видатки загального фонду обласного бюджету на галузь освіти закладені в проекті бюджету Рівненщини на 2010 рік. Фізичній культурі та спорту згідно з документом передбачено 13 млн. 637 тис. 418 грн.
Про це Провінційці повідомили у Рівненській обласній раді.


Як зазначила під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Людмила Кушнер, першочергові статті видатків за даними галузями забезпечені в повному обсязі. Крім того, в проекті рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2010 рік в галузі «Фізична культура і спорт» передбачено додаткових 200 тис.грн. на проведення навчально-тренувальних зборів і змагань. Як пояснила Людмила Кушнер, фінансування здійснюватиметься за рахунок вільного залишку коштів обласного бюджету, загальна сума якого становить 8 млн. 974 тис. 600 грн.
Голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Михайло Кривко рекомендував членам комісії взяти інформацію до відома і винести питання на розгляд сесії, яка запланована на 14 травня.
Також депутати підтримали звернення голови Дубенської районної ради щодо забезпечення шкільним автобусом Шепетинської сільської ради за рахунок державної програми «Шкільний автобус». Крім того, рекомендували головному управлінню капітального будівництва та архітектури облдержадміністрації включити в будівельну програму на 2010 рік добудову приміщення Клеванського НВК «школи-ліцею». На капітальний ремонт та добудову об’єкта необхідно понад 3,5 млн. грн., здійснити ці роботи лише коштом бюджету Рівненського району неможливо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору