Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківські міліціонери затримали «любителя металу»

Івано-Франківська область 12-травня, 2010, 08:359 Lobanovskiy 1 036
В Івано-Франківському міськвідділі міліції розслідується багатоепізодна кримінальна справа, порушена щодо 20-річного мешканця обласного центру.
Декілька днів тому молодого чоловіка затримали працівники карного розшуку за обґрунтованою підозрою у вчиненні низки крадіжок майна громадян. Судячи з тієї інформації, якою володіє слідство, останнім часом цей громадянин був постійним клієнтом стихійних пунктів приймання металобрухту, куди здавав викрадені речі. Йдеться про металеві труби, тощо, викрадені з дачних ділянок та обійсть громадян. Наприкінці лютого підозрюваний проник в один з гаражів гаражного кооперативу, звідки викрав п’ять коліс з титановими дисками та набір інструментів. Інша іномарка «постраждала» на вулиці: злодій викрав 2 акумулятори, котрі успішно здав на металобрухт.
Як встаяовлено слідством, деякі скаредні речі зловмисник відразу перепродував, задовольняючись кількома десятками гривень. Наразі задокументовано причетність правопорушника до скоєння восьми крадіжок. Утім, це далеко не увесь злочинний доробок парубка, адже деякі злочини він скоїв ще взимку. Зловмисника взято під варту.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору