Рівне:

Створення та просування сайтів

ДПА в Івано-Франківській області знову очолив Віктор Рахміль

Івано-Франківська область 13-травня, 2010, 08:539 Lobanovskiy 1 068
12 травня заступник голови Державної податкової адміністрації України Сергій Лекарь представив керівництву Івано-Франківщини та податківцям краю новопризначеного голову ДПА в Івано-Франківській області Віктора Рахміля. Водночас Сергій Лекарь зачитав наказ ДПА України №589 про призначення екс-голови ДПА в області Володимира Поповича заступником голови обласної податкової адміністрації.

Вітаючи головного податківця Прикарпаття Віктора Рахміля з черговим призначенням, голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підкреслив: «Учора на засіданні Ради регіонів, яке відбулося за участі Президента України Віктора Януковича, голови Верховної Ради та Прем»єр-міністра України була озвучена цифра неповернутого ПДВ – 50,1 млрд грн. Сергій Лекарь правильно сказав яку політику веде Державна податкова адміністрація України. Функції податкової служби міняються докорінно - ця система «відкатів» з ПДВ буде зламана. Головне завдання сьогодні - це наповнення бюджету. Настав час працювати на державу, на захист народних інтересів, аби народ відчув , і це завдання поставив Президент, Україна - для народу, а не для жменьки чиновників».

Водночас голова ОДА запевнив: Голова ДПА України Олександр Папаіка, який 8 років працював в податковій системі, «не зав»язаний ні на одній фінансово-промисловій групі і буде вести в державі державну податкову політику».

Михайло Вишиванюк нагадав присутнім оприлюднену Прем»єр-міністром України Миколою Азаровим інформацію про те, що «в минулому році з бюджету держави вкрадено 38% коштів».

« Всю відповідальність за наповнення бюджету і використання коштів несе голова обласної державної адміністрації, - підкреслив Михайло Вишиванюк.- Тому я ставлю завдання, аби була чітка співпраця керівників районів і міст з місцевими податковими органами. Всі органи, які забезпечують виконання бюджету, мають координувати свою роботу. Вимагатиму від усіх суворої виконавської дисципліни і наповнення каси бюджету».

11 травня на засіданні Ради регіонів, в якому взяв участь голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, Президент України Віктор Янукович у своєму виступі наголосив : «…Потребують удосконалення міжбюджетні відносини і система податків. Регіони отримають свою власну, захищену від зазіхань центральної влади, податкову базу. Стабільність місцевих бюджетів не повинна і не буде залежати від проблем уряду, заявив Президент, додавши, що вже у бюджеті цього року втілюється принцип поглиблення децентралізації міжбюджетних відносин і що регіонам необхідно створювати умови для досягнення фінансової самодостатності місцевих бюджетів, розширювати власну дохідну базу.

Довідка,

Віктор Рахміль народився 1965 року на Тернопільщині. У 1988 році закінчив Одеський інститут народного господарства. Розпочав трудову діяльність старшим ревізором-інспектором Галицького райфінвідділу Івано-Франківської області .

У системі ДПА працював з початку її створення-головним державним податковим інспектори відділу податків з населення ДПІ області (1990-1992рр). У 1992-1993 –начальник ДПІ в Тисменицькому районі. Впродовж 9-ти літ очолював ДПІ в м.Івано-Франківську; у 2001-2003рр. працював заступником та першим заступником голови ДПА в області. У 2004-2005 рр.-голова ДПА в Івано-Франківській області.

2005-2007рр-голова правління ВАТ «Івано-Франківськгаз». З лютого 2007 року по травень 2010 очолював КРУ в області. Нагороджений дипломом «Кращий працівник», нагрудним знаком ДПА України «Почесний працівник податкової служби».

Державний радник податкової служби 3-го рангу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору