Рівне:

Створення та просування сайтів

Новий сезон розпочато

Актуально 13-травня, 2010, 11:159 prov 1 665
Новий сезон розпочато


Побачити старих мешканців зоопарку та познайомитися із новими минулих вихідних могли всі охочі. Адже Рівненський зоопарк гостинно відчинив двері перед відвідувачами і навіть приготував для них приємні сюрпризи.
Відтак, відвідувачі звіринцю мали змогу не лише поспостерігати за тваринами та погодувати їх, а й приємно провести час на території закладу. Адже цьогоріч зоопарк поповнився не лише новими мешканцями (такими, як полярні вовки, капібари, яких 1 травня вперше представили широкому загалу) а й оновленими дитячими майданчиками та місцями, облаштованими спеціально для відпочинку – з мангалами, столами та лавочками. Окрім того, у вихідні дні рівняни та гості міста могли покататися на поні, на атракціонах, а також взяти участь у різноманітних конкурсах, що відбувалися у зоопарку. А розважали відвідувачів фіналіст шоу “Україна має таланти” Олександр Шимко, учасник цього ж таки проекту Андрій Шилін та співачка Тетяна Ларіна.
Що ж до тварин, то вони гордо походжали по своїх вольєрах, привертаючи увагу відвідувачів. Веселі мавпочки, поважні леви, гордовиті тигри, верблюди, папуги та інші мешканці звіринцю не залишалися без уваги гостей і навіть позували перед фотокамерами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору