Рівне:

Створення та просування сайтів

З початку 2010 року інспектори ДАІ Львівської області під час перевірки документів у водіїв виявили понад 130 фактів підробки

Львівська область 14-травня, 2010, 10:499 Lobanovskiy 1 006
Цьогоріч найчастіше інспектори Державної автомобільної інспекції у Львівській області виявляли підроблені талони технічного огляду транспортних засобів – 76 випадків. Також виявляли фальшиві свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів (30 фактів), посвідчення водія (11 фактів), доручення на право керування транспортними засобами (2 факти).
Лише 12 травня інспектори ДАІ на Львівщині виявили чотири факти підроблених талонів технічного огляду транспортних засобів, які були виготовлені кустарним способом.
Зокрема, учора у місті Буськ Львівської області під час перевірки автомобіля марки «Вольво-740», під керуванням львів’янина, на вітровому склі виявлено талон ТО «2010» з явними ознаками підробки. Після підтвердження експертами факту підробки, автомобіль доставили на арештмайданчик, а із водієм «працюють» співробітники Буського райвідділу міліції.
Варто наголосити, що відповідальність перед законом несе не лише особа, яка займається підробкою документів, але й та, яка їх використовує.



Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору