Рівне:

Створення та просування сайтів

У Івано-Франківській Просвіті вшанували матерів

Івано-Франківська область 18-травня, 2010, 08:509 Lobanovskiy 981
Травень – це веселкові барви квітів, буйноцвіття дерев та рясних зелених трав. Це – місяць возвеличення Пречистої Діви Марії – Матері всього світу, що своїм божественним омофором береже усіх від зла і біди. І саме тому в травні ми відзначаємо свято Матері.
Згідно розпорядження міського голови Віктора Анушкевичуса від 28.04.2010 року № 202-р року в ОО ВУТ «Просвіта» управлінням у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету Івано-франківської міської ради (Володимир Соловйов) організовано та проведено урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Матері. Подяками міського голови та грошовими преміями відзначено 20 матерів міста.
У святковому концерті взяли участь: зразковий художній ансамбль народного танцю «Радість» (художній керівник Любов Харебіна); вихованці музичної студії Ірини Батюк Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання (директор Леся Зваричук); дует «Берегиня» у складі Раїси Романюк і Анни Гаврилів (громадська організація «Союз Українок» керівник Дарія Циганкова). Вірші читали: Леся Андрейчук та наймолодша учасниця свята Соломійка Микитюк. Усі присутні мали змогу оглянути чудову виставку дитячих робіт вихованців МСРЦ "Дивосвіт" (директор Оксана Вінтоняк) та виставку вишивки Наталії Синиці.
Режисер-постановник та ведуча святкового дійства – головний спеціаліст управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету Івано-франківської міської ради Марія Веляник.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору