Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 20-травня, 2010, 09:549 prov 1 194
У річці виявили тіло чоловіка
У річці Стир поблизу с. Хрінники Демидівського району виявили тіло Віталія Б., 1956 р.н., місцевого жителя. Обставини загибелі з’ясовуються.

Викрав
двох коней
63-річний житель села Мізоч Здолбунівського району Микола викрав двох коней, які знаходилися на пасовищі поблизу села Буща. Тварин повернули власнику, а зловмисник пояснює свої дії працівникам міліції.

Затримали
крадія
металобрухту
Працівники Державтоінспекції затримали автомобіль «Mercedes Benz», що належить 35-річному рівнянину Владиславу. Чоловік перевозив металобрухт, викрадений з території М’ятинської ферми. Автомобіль знаходиться на території Гощанського райвідділу.

Пограбували
кіоск
Із заявою до Радивилівського райвідділу міліції звернулася 36-річна жителька села Лев’ятин Оксана. Жінка повідомила про те, що в ніч на 30 квітня з її торгівельного кіоску було викрадено 3600 гривень, 12 карток поповнення рахунку мобільного оператора зв’язку «МТС» та інші товарно-матеріальні цінності. За попередніми підрахунками зловмисники завдали збитків власниці на суму більше чотирьох тисяч гривень. У результаті правоохоронці встановили, що даний злочин вчинили 17-річні жителі Радивилова Руслан та Владислав.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору