Рівне:

Створення та просування сайтів

Путін розлучився й одружується з Кабаєвою?

Україна і світ 17-кві, 2008, 16:399 prov 1 317
Як повідомляє газета, Путін розлучився два місяці тому, відповідний штамп у паспорті йому поставили в одному із РАГСів Санкт-Петербурга в лютому. Весілля, швидше за все, буде призначене (або вже призначене) на Трійцю, яка цього року припадає на 15 червня, – стверджує газета. Відбудеться воно в Санкт-Петербурзі в Константинівському палаці.
За інформацією видання, кремлівські піарники вже давно отримали завдання ненав’язливо «готувати народ» до такої незвичайної для Росії події. Саме тому всі канали телебачення і центральні газети так часто говорять про весілля президента Франції Саркозі і фотомоделі Карли Бруні.
Як відзначає газета, відомості про сімейне життя Путіна довгий час залишаються таємницею за сімома печатками. Саме через таку секретність багато говорять про те, що у президента не все гаразд з «другою половиною».
«Але термін президентства дійшов до кінця, дочки вже виросли: одна заміжня і живе в Мюнхені, інша – студентка і вже мало що пов’язує першу пару Росії. Після «дембеля» можна знайти час і для вирішення особистих справ», – пише видання.
Тим часом журналістам газети не вдалося зв’язатися з Кабаєвою і поставити їй питання про весілля. Проте її прес-секретар спростував інформацію про заміжжя спортсменки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору