Рівне:

Створення та просування сайтів

Поради привабливих жінок

Порадниця 31-травня, 2007, 19:129 prov 1 968
Краса

Поради привабливих жінок


Перед вами — практичні поради різних жінок щодо того, як бути сексуальними і привертати увагу чоловіків до свого одягу і зовнішнього вигляду. Усе для вас на порозі літечка!

* Щоразу, коли виходите на вулицю, неодмінно акуратно й гарно вбирайтеся. Навіть якщо йдете за покупками. Я завше наношу легкий макіяж. Якщо ви вдягнені неохайно, то, за неписаним законом, неодмінно зустрінете красивого чоловіка, а він на вас навіть не погляне.

* Не забувайте про спорт. Він робить ваші рухи вільнішими, поліпшує м’язовий тонус, робить тіло сексуальнішим. Грайте у спортивні ігри. І не заради того, щоб вигравати. Я прочитала десь, що теніс — це згода співпрацювати, а не можливість руйнувати. Мені подобається думати так і про сексуальні стосунки.

* Купуйте одяг, який вам пасує. Багато жінок купують речі, які явно не для них, і це одразу впадає у вічі. Носіть такий одяг, у якому почуваєтеся комфортно. Не конче, щоб ваше вбрання приваблювало чоловіків, головне – аби вам було добре. Тоді ви будете упевнені в собі, жіночні й сексуальні.

* Не забувайте про почуття власної гідності. Ходіть так, ніби ви особлива жінка, упевнена в собі.

* Вигадуйте різні дрібниці для себе. Приміром, носіть сексуальну білизну, аби знати, що внизу, під одягом, ви сексуальні.

* Якщо перед побаченням ви маєте іще трохи часу, замість душу поніжтеся у ванні. Коли я лежу у ванні з піною і голю ноги, почуваюся просто чудово. Це дуже розслабляє.

* Стежте за чистотою волосся й акуратністю зачіски. Якщо ви фарбуєте волосся, не забувайте вчасно підфарбовувати його. Немає нічого гіршого, ніж відрослі чорні корені. Мені видається, що жінки поважного віку з довгим волоссям виглядають вульгарно.

* Паління — асексуальне.

* Носіть одяг, який злегка підкреслює фігуру. Вільні речі натякають на те, що вам є що приховати. Навіть коли вбираєте вільну блузку, припасуйте до неї пасок, аби підкреслити лінію талії. Вільний одяг тільки вказує, що ви намагаєтеся сховати складки жиру.

* Не фарбуйтеся надто яскраво. Чоловікам це не подобається. І неодмінно розтушовуйте рум’яна. Ненавиджу, коли посеред щоки у жінки червона смуга, тоді вона стає схожою на клоуна. Розтушовуйте їх так, щоби було непомітно.

* Чоловікам подобаються жінки з нафарбованими нігтями. Принаймні четверо чи п’ятеро чоловіків запитували мене: «Чому ти не робиш манікюр?»

* Я думаю, що на першому побаченні жінці не варто пити пиво. Потрібно взяти більш жіночний напій.

* Чоловікам подобаються красиві тіла та довге волосся. Вони шаленіють від жінок, які вміють красиво танцювати й рухатися плавно і невимушено. Вони люблять тих, хто дає їм можливість виговоритися, хто тепліший та спокійніший, хто багато усміхається. Якщо жінка тепла, щаслива, упевнена в собі, чоловік почувається спокійно та легко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору