Рівне:

Створення та просування сайтів

Вода забрала дитячі життя

Кримінал 31-травня, 2007, 19:289 prov 1 468
Вода забрала дитячі життя

Троє десятирічних друзів із села Чудель Сарненського району вирішили в спекотний день скупатися в місцевій річці Случ. На жаль, двоє дітей не зуміли справитися з швидкою течією та пішли на дно.

Трагедія трапилася минулого тижня. Хлопчаки, зморившись на пекучому сонці, вирішили трішки зняти втому й мерщій кинулися до водойми. Тільки школярі ввійшли в річку, як швидка течія підхопила їх і вони почали тонути. Їхній товариш, побачивши, що його друзі йдуть під воду, чимдуж кинувся до села кликати на допомогу. Проте коли люди прибігли до річки, було вже занадто пізно – дітей на поверхні води не було видно.

Місцеві жителі самотужки почали обстежувати узбережжя та русло річки, однак тіла дітей так і не виявили. На місце надзвичайної події, як тільки було отримане повідомлення, відразу виїхала оперативна група Сарненського районного відділу ГУ МНС та місцеві правоохоронці.

Як повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Микола Прокопчук, їхні пошуки також не дали бажаного результату. Після цього вирішили залучити до пошуків обласну комунальну аварійно–рятувальну службу на водних об’єктах.

І це далеко не останні трагедії. Крім згаданих загиблих школярів упродовж вихідних втопилося ще четверо дітей. Так, у п’ятницю в меліоративній канаві села Корост Сарненського району знайшли мертвим учня 3-го класу Олександра Ч. Обставини загибелі дитини встановлюються. Цього ж дня в селищі Володимирці під час купання в парковому ставку втопився семирічний місцевий житель Петро В. У суботу обірвалося життя мешканця села Крилів Корецького району 10-річного Івана В., який втопився при нез’ясованих обставинах. Також у суботу в ставку села Бабин Гощанського району виявили тіло 11-річної Надії С. Обставини загибелі встановлюються.



За матеріалами ЦЗГ УМВС, ГУ МНС, ДАІ УМВС у ­Рівненській області сторінку ­підготував Олександр Шершень­

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору