Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині стосовно трьох посадовців-хабарників порушено кримінальну справу

Волинська область 01-чер, 2010, 10:559 Lobanovskiy 2 390
На Волині оперативні працівники Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України спільно з працівниками Генеральної прокуратури затримали заступника начальника відділу державної податкової інспекції, начальника відділу податкової міліції зазначеної ДПІ та старшого слідчого в особливо важливих справах цього ж відділу.
Як з’ясувалося, зловмисники вимагали та отримали 15 тисяч доларів США хабара від приватного підприємця за не притягнення його до кримінальної відповідальності за ухилення від сплати податків.
Наразі стосовно затриманих Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ДЗГ МВС України
(за матеріалами ДДСБЕЗ МВС України)
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Справедливий 01-чер, 11:44

Імена цих посадовців....Литовець Олег (начальник), Бєліков Руслан (зам) гнида рідкісна, і Саша Олексюк ( от його то шкода, хлопець пішов паравозом) . І все це трапилось в м. Ковель Волинської області.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору