Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині посадовці одного з державних підприємств у 2,5 рази переплатили за застаріле устаткування

Житомирська область 14-чер, 2010, 10:389 Lobanovskiy 1 056
Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила факт закупівлі службовими особами одного із заводів Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця» бурового обладнання за ціною, більш ніж у два з половиною рази вищою за його номінальну вартість.
Посадові особи заводу уклали угоду про купівлю в одного з підприємств Львівщини бурового верстату вартістю один мільйон триста п’ятдесят сім тисяч гривень. Утім співробітники СБУ з’ясували, що за державні кошти було придбано застаріле, малопотужне та низькофункціональне устаткування, вартість якого насправді складає п’ятсот тисяч гривень. Таким чином посадовці підприємства, зловживаючи службовим становищем, переплатили за буровий верстат майже вісімсот шістдесят тисяч гривень державних коштів.
За матеріалами СБУ органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України).

Прес-центр СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору