Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненською обласною партійної організацією ВО «Батьківщина» й надалі керуватиме народний депутат Юрій Прокопчук

Рівненська область 14-чер, 2010, 16:499 prov 1 356
Минулої суботи, 12 червня, відбулася звітно-виборна конференція Рівненської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», участь в якій взяли 103 делегати від районних та міських осередків. На початку заходу голова обласної парторганізації, народний депутат Юрій Прокопчук проаналізував роботу за звітний період та, зокрема, під час виборів Президента України. За його словами, незважаючи на невтішний підсумок виборчих перегонів, Рівненщина продемонструвала чудовий результат за лідера ВО «Батьківщини» Юлію Тимошенко. І сталося це завдяки наполегливій та невтомній праці як рядових партійців, так і керівників районних та міських партійних організацій. Високі показники, зокрема, продемонстрували голови Млинівської, Дубенської, Острозької районних парторганізацій, відповідно Григорій Шумейко, Віталій Лукашук і Ольга Самойлович. І цей перелік можна й надалі продовжувати.
Після звіту перед присутніми виступили голова Сарненської районної партійної організації Микола Добриднік, заступник голови Рівненської міської партійної організації Василь Василець, голова Кузнецовської міської партійної організації Ніна Хвалько, заступник голови Рівненської облради Валентин Крока та інші. І всі вони відзначили позитив у розвитку ВО «Батьківщина» на Рівненщині, вплив політичної сили на державотворчі процеси в області. Втім висловили й ряд побажань для нового голови обласної парторганізації.
Таку ж одностайність продемонстрували делегати конференції під час голосування за очільника обласної парторганізації. Єдиною та безальтернативною кандидатурою на посаду голови РОПО ВО «Батьківщина» став Юрій Прокопчук. Дякуючи колегам за абсолютну підтримку Юрій Володимирович пообіцяв прислухатися до всіх побажань колег-однопартійців та усебічно сприяти й надалі розвитку партійної організації на Рівненщині.
Після виборів голови було обрано й керівні органи обласної парторганізації, затверджено членів бюро та делегатів на 10 з’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».
Володимир Попик
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору