Рівне:

Створення та просування сайтів

За тиждень правоохоронці виявили 13 повій

Кримінал 24-чер, 2010, 12:349 prov 1 064
Протягом тижня усі підрозділи УМВС проводили на території області загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою “Нічне місто”. Правоохоронці перевірили безліч розважальних закладів, готелів та інших місць проведення дозвілля, а також доріг та вулиць на наявність осіб, які займаються проституцією та сутенерством. Здійснено відпрацювання ринків обласного центру та інших торговельних точок з метою виявлення та документування протиправної діяльності злочинних груп та окремих осіб, причетних до виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів та творів, що пропагують культ насильства і жорстокості.
Працівники Рівненського МВ УМВС притягнули 13 осіб до адміністративної відповідальності за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Заняття проституцією тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті самі дії, вчиненні повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Майже всі історії, розказані жінками, які займаються проституцією, однакові. Вони пов’язані зі складним матеріальним становищем, але багато хто з молодих дівчат не може пояснити свій ганебний вчинок. Можливо, вони сподіваються на диво, яке обов’язково повинне статися саме з ними, чекають на “принца” на білому “Мерседесі”? Звісно, чоловіки не хотіли б мати за дружину колишню повію, адже вони б соромилися такої жінки і не бажали б, щоб про її минуле дізналися оточуючі. За все у житті треба розплачуватися, а ціна буває надто високою. Головне, щоб за гріхи не несли відповідальність нащадки.
Для споживачів секс-послуг існує висока ймовірність захворіти венеричними хворобами. Отож, любителям легко заробити гроші, а також тим, хто шукає короткотривалого кохання, варто бути обережними у своїх бажаннях, бо невідомо, скільки хвороб в тієї, хто надає послуги, чи в того, хто їх замовляє.
Тетяна Гордійчук,
помічник начальника Рівненського МВ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору