Рівне:

Створення та просування сайтів

Хотіли пограбувати співробітника Беркута

Кримінал 24-чер, 2010, 12:359 prov 1 058
Грабіжники “працювали” за простою схемою: підходили до жертви на вулиці чи у під’їзді будинку, погрожували ножем, зривали золоті прикраси та втікали з місця пригоди. Вранці 15 червня молодикам не пощастило, адже натрапили не на ту людину, з якою такі “жарти” минають безкарно.
Того літнього ранку двоє чоловіків підійшли до незнайомця та, погрожуючи ножем, намагалися зірвати золотий ланцюжок. Однак потенційною жертвою грабіжників виявився працівник окремої роти міліції особливого призначення “Беркут”. Він саме йшов на роботу, тому був у цивільному. Оцінивши ситуацію, “беркутівець” відразу ж вибив ножа з рук одного з нападників та, застосувавши прийоми рукопашного бою, затримав його. Інший, побачивши, що ситуація вийшла з-під контролю, почав тікати. Помітивши, в якому напрямку побіг грабіжник, міліціонер викликав своїх колег, які наздогнали та затримали утікача.
Коли чоловіків доправили у міський відділ міліції, ті зізналися, що вже не вперше грабують людей. Підозрюваних затримано. Слідчі готують матеріали на порушення кримінальної справи за статтею 186 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або ж позбавлення волі на строк від чотирьох до тринадцяти років із конфіскацією майна.
Микола Лекай,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору