Рівне:

Створення та просування сайтів

Каскад поступився лідеру

Спорт 24-чер, 2010, 12:399 prov 1 103
Каскад поступився лідеру


На стадіоні “Труд” російського міста Балаково відбулася чергова гонка відкритого чемпіонату України зі спідвею УЛС-2010. Рівненський “Каскад” зустрічався із лідером змагань — місцевою “Турбіною”. На жаль, гості чинити гідний супротив не змогли й поступилися — 24:68.
Господарі впевнено провели гонку. У п’ятнадцяти стартах гонщики “Турбіни” були сильнішими у дванадцяти (з них в одинадцяти з рахунком 5:1), у двох були зафіксовані нічийні рахунку і лише і в одному перемогли “каскадівці”. Як підсумок — невтішний результат — 24:68.
У рівнян очки набирали: Семен Власов — 10, Олександр Бородай — 5, Ярослав Полюхович — 4, Ілля Бондаренко та Станіслав Огородник — по 2 і Віталій Лисак — 1. За “Турбіну” відзначилися: Роман Поважний — 14, Денис Гізатуллін — 13, Андрій Кудряшов — 12, Ілля Чалов — 11, Денис Сайфутдінов — 10, Денис Носов — 8.
Передувала поїздці до Росії міжнародна товариська зустріч, в якій рівняни приймали команду з Любліна. Господарі проявили негостинність і перемогли — 54:36.
Гості чинили опір лише до п’ятого заїзду. Поступившись у перших двох стартах по 5:1, поляки виграли два наступні й скоротили відставання до двох очок (11:13). Проте на більше у них сил не вистачило. З кожною серією заїздів різниця у рахунку збільшувалася на користь господарів. У заключному, п’ятнадцятому, старті рівненська команда виграла 4:2 і встановила остаточний рахунок — 54:36.
Дебютували у складі СК “Каскад” Ярослав Полюхович та Станіслав Огородник, які ще нещодавно були гонщиками СК “Ураган”. Проявивши впертість та наполегливість, обидва вибороли право виступати в основному складі у наступній гонці у Балаково. В цілому всі гонщики СК “Каскад” залишилися задоволені спаринговою гонкою, основним завданням якої було перевірити свої сили та можливості техніки перед відповідальною гонкою із “Турбіною”.
Сергій Дем’янков, президент СК “Каскад”:
— Особисто мені гонка сподобалася. Складно когось виокремити, бо всі хлопці молодці, старалися. Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович уперше в сезоні провели зустріч у складі нашої команди і впоралися із завданням. Запрошуючи Єленевські, ми просто хотіли порадувати вболівальників (Даніель не має права виступати за СК “Каскад” в УЛС). Приїзд таких зірок, як Рафал Оконевські та Даніель Єленевські, мав велике значення для прихильників спідвею в Рівному. Щодо виїзної зустрічі в рамках УЛС з лідером турніру, балаківською “Турбіною”, то ми виїжджаємо до Росії в чудовому настрої. Звичайно, буде важко, але намагатимемося показати хороший результат.
У складі господарів очки набирали: Рафал Оконєвські — 15, Даніель Єлєнєвскі — 14, Олександр Бородай — 10, Ярослав Полюхович, Ілля Бондаренко, Віталій Лисак — по 4, Станіслав Огородник — 3. У гостей по десять пунктів привезли Данило Іванов, Томаш Ремпала та Павел Месьонц, чотири на рахунку Маріуша Пушаковські, 2 — у Тадеуша Костро і одне привіз Каміл Містігач.
Минулого тижня відбулася чергова календарна гонка відкритого чемпіонату України зі спідвею. СК “Турбіна” вдома приймала червоноградський “Шахтар”. Господарі перемогли — 56:36. На виступ української команди вплинув переїзд. Простоявши на кордоні більше п’яти годин, вони приїхали до Балаково перед початком гонки. Саме ця втома не дозволила чинити гідний супротив господарям. У підсумку червоноградці перемогли у двох заїздах, росіяни були сильніші у семи і в шести стартах було зафіксовано нічийні результати.
За СК “Турбіна” очки набирали: Роман Поважний — 17, Денис Гізатуллін — 16, Денис Носов — 10, Денис Сайфутдінов — 7, Ілля Чалов — 5, Андрій Кудряшов — 1. У “Шахтарі” привозили очки Андрій Карпов — 16, Олександр Локтаєв — 8, Сергій Даркін — 6, Рафаїл Троянівські — 4, Володимир Тейгел — 2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору