Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-лип, 2010, 10:549 prov 871
Легким способом вирішив збагатитися
Працівники міліції затримали рівнянина, який шляхом обману під приводом взяття позики заволодів грошима жителя Дубенщини у розмірі 4300 доларів США.

Смерть під колодами
Двоє людей загинуло та одна травмована внаслідок перекидання воза з колодами на Рокитнівщині.
Як повідомив старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області, трагедія сталася близько 04.00 в селі Кам’яне Рокитнівського району. Внаслідок перевертання воза з колодами постраждало троє молодих людей, а саме 21-річний Микола з села Кам’яне загинув на місці події, ще двоє його односельчан 18-річний Леонід та 16-річний Олексій з численними травмами були доставлені в травматологічне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні. У хлопців констатували діагноз політравма, струс головного мозку та забій грудної клітки. На жаль, після проведеної операції Олексій помер у лікарні, стан Леоніда лікарі оцінюють як середньої важкості.

Зброя без дозволу продавалася у Рівному
Слідчо-оперативною групою Рівненського МВ в підвальному приміщенні одного із магазинів м. Рівне було виявлено та вилучено спортивні револьвери, продаж яких здійснювався без відповідного дозволу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору