Рівне:

Створення та просування сайтів

Дорожня облога з центру Рівного знята

Актуально 15-лип, 2010, 11:049 prov 1 295
Рух транспорту через Театральну площу у Рівному нарешті відновили. Майже після двох місяців незручностей пов’язаних із перекриттям дороги, у зв’язку із будівництвом підземного торгівельного центру, центральною частиною міста почали вільно їздити маршрутки, тролейбуси та інший транспорт. Хоча будівельні роботи і досі тривають та завдають певних незручностей жителям міста, рівняни можуть полегшено зітхнути і під звуки працюючої будівельної техніки та невеличкі затори поспішати до місця призначення.
- Будь-яке будівництво передбачає собою певні незручності, - вважає Віталій Миронюк, начальник управління транспорту та зв’язку Рівненського міськвиконкому. - Спорудження підземного торгового центру на Театральній площі не є виключенням. Проте нині безпека руху маршрутних таксі та їх пасажирів забезпечена. Хоча деякі незручності є, і хотілося б, щоб будівництво швидше завершилося. Наразі рух транспорту через Театральну площу відновлено у прямому та зворотному напрямку. Щоправда, відкрито лише 2 полоси руху, а не 4, як це було раніше. Проте зупинки на Театральній площі й досі немає, і чи буде вона відновлена взагалі, поки що не відомо. Адже раніше її закрили тимчасово через спорудження другої черги підземного містечка. А нині міська влада сумніваються в її необхідності, це питання має вирішити міськвиконком.
Наразі будівельні роботи на Театральній площі тривають. І на черзі з’єднання збудованої підземки із двома виходами на протилежному боці вулиці Соборної. Ці роботи планують завершити до 20 серпня. Отож, День Незалежності рівняни зможуть зустріти із чотирьохстороннім рухом та урочистостями, які до свята міська влада запланувала проводити на площі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору