Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 16-18 липня 2010 року

Рівненська область 19-лип, 2010, 14:129 prov 1 294
За минулі три доби на території Рівненщини зареєстровано 442 злочини, з яких 269 працівники міліції вже розкрили.


- 16 липня 2010 року:

- В приміщенні одного із офісів м. Рівне невідомі особи, шляхом підбору ключа, викрали ноутбук марки "Самсунг NP-R60". Збиток становит близько 3 тисяч грн.
- У м.Дубно з незамкненого приміщення шиномонтажного цеху невідомі особи викрали два електродвигуни.
- На території Рівненщини за цю добу під час операції «Мак 2010», працівниками міліції було виявлено незаконні посіви снодійного маку у кількості близько 17,5 тис. рослин, основна маса яких була виявлена на присадибних ділянках Корецького та Острозького районів.
- На території колишнього цеху, що у Володимерецькому районі, працівниками міліції було виявлено незаконне функціонування лісопилорами.
- Працівниками міліції було затримано жителя Володимерецького району, який, надавши завідомо неправдиві документи на право виконання будівельних робіт, отримав кредит у розмірі 50000 грн.
- Із приміщення однієї із шкіл Здолбунівського району невідомі особи, підібравши ключ, викрали 2 комп’ютерні блоки.
- Із території господарства, яке належить жителю Костополя, невідомі особи викрали 250 будівельних блоків.
- На Костопільщині невідомі особи викрали 3 відрізки з лінії електропередач електропроводу «А-70».
- Жителю Костопільського району, 27-річному Віталію, інкримінують відхилення від сплати аліментів на утримання його малолітньої дочки. Збиток становить 5494грн.
- У м. Рівне з приміщення кватиртири місцевої жительки невідомі особи, зламавши замок, викрали золоті вироби.
- На території Рокитнівськогорайону працівниками міліції було затримано трьох осіб, які за допомогою мотопомпи кустарного виробництва, шляхом гідророзмиву грунту, займались незаконним видобутком бурштину-синцю.
- Голова однієї із сільських рад Сарненського району, зловживаючи своїм службовим становищем, склав та передав місцевому жителю неправдиве рішення сесії про надання дозволу на складання проекту землеустрою. Внаслідок цього останній незаконно отримав земельну ділянку.


- 17 липня 2010 року:

- У рівнянки невідомі особи, зламавши замок її квартири, викрали понад тисячу гривень, 100 доларів США, 5 євро та 2 золоті ювелірні вироби.
- У рівнянина з його автобуса, що знаходився на автостоянці по місцю роботи, невідомі особи викрали 2 акумулятора "Веста" вартістю 2600 гривень.
- У рівнянки зі столу одного із кафе м. Рівного невідомі особи викрали косметичку, в якій знаходились гроші в сумі 1300 гривень, що була залишена без нагляду.
- У Костопільському районі під час проведення операції «Мак - 2010» працівники міліції на декількох присадибних ділянках виявили незаконний посів снодійного маку у кількості близько 1900 рослин.
- У Корецькому районі під час проведення операції «Мак - 2010» працівники міліції на декількох присадибних ділянках виявили незаконний посів снодійного маку у кількості близько 3 тисяч рослин.


- 18 липня 2010 року:

- У жителя Володомирецького району невідомі особи з його житла викрали 3000 гривень.
- У жительки Володомирецького району із її квартири колишній чоловік викрав 7 золотих виробів.
- У Гощанському районі під час проведення операції «Мак - 2010» працівники міліції на декількох присадибних ділянках виявили незаконний посів снодійного маку у кількості 240 рослин.

ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору