Рівне:

Створення та просування сайтів

Вилучили понад 400 тонн нелегального цементу

Кримінал 22-лип, 2010, 10:239 prov 932
Податкова міліція Державної податкової адміністрації України в Рівненській області 14 липня порушила кримінальну справу за фактом ухиляння від сплати податків на 3 млн грн при нелегальній розфасовці цементу в Рівненській області.
Про це повідомили у слідчому відділі податкової міліції ДПА в Рівненській області.
Співробітники податкової міліції разом з управлінням СБУ в області припинили незаконну діяльність групи осіб, які впродовж 2009-2010 купували ваговий цемент і розфасовували його в мішки різних виробників без договорів із власниками торговельних марок.
Під час огляду виробничих приміщень підозрюваних осіб у Володимирецькому і Сарненському районах області вилучено понад 400 т цементу, обладнання для фасування, понад 200 тис. гривень готівкою й нелегальні бухгалтерські документи.
Перевірка встановила, що один із підозрюваних, котрий перебував на спрощеній системі оподаткування, у багато разів перевищив установлений законом граничний обсяг валового доходу, при цьому не перейшов на загальну систему оподаткування й ухилився від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму понад 3 млн грн.
Справу порушену за ч.2 ст.212 (ухиляння від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів в особливо великих розмірах). Підозрювані затримані й перебувають під вартою.
ZAXID.NET
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору