Рівне:

Створення та просування сайтів

Березне

Що новенького? 22-лип, 2010, 10:289 prov 1 223
Перший відкритий молодіжний фестиваль “Горлиця” відбудеться на Рівненщині. Гостей фесту зберуть на берегах Случа. Проте, мальовничі краєвиди Надслучанської Швейцарії не єдине, чим дивуватимуть відпочивальників. На них чекатимуть виступи кращих етно-гуртів України та Польщі (спеціальний гість фестивалю фолк-рок гурт “Русичі”). А народні умільці з різних куточків України звезуть на ярмарок до Маринина свої оригінальні вироби. Якщо ж купувати чужий шедевр не цікаво, то майстри навчать зробити його власноруч. Зокрема в рамках фестивалю можна буде опанувати боді – арт, плетіння з рогози, народну вишивку, гончарство, а також навчитися поліського народного танцю та виготовити ляльку-мотанку.
Розважатимуть гостей фестивалю “Горлиця” обласні команди КВК і кращі Dj регіону. Спортсменам запропонують перетягування линви, волейбол, сімейні конкурси, катання на конях і поні, а також багато інших сюрпризів від організаторів.
Проходитиме перший відкритий молодіжний фестиваль “Горлиця” 23-25 липня у с. Маринин Березнівського району. Доїхати до урочища Щербовець, де власне й відбуватимуться усі заходи, просто – з автовокзалу м. Березне будуть організовані спеціальні рейси о 12.00, 13.00, 14.00 год.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору