Рівне:

Створення та просування сайтів

Що робити?

Порадниця 21-чер, 2007, 20:029 prov 1 678
Пиріг не відстає від форми — фігурні краї форми на кілька хвилин обгорнути вологим рушником. У формах з прямими вертикальними стінками відділити краї пирога від форми за допомогою ножа.

Пиріг розвалився під час випікання — його можна спожити, як запіканку. Дрібно порізати, змішати з молоком або розмочити, вкласти у змащену жиром вогнетривку форму та покрити шматочками вершкового масла. До запіканки подати солодкий соус.

Підгорів пиріг — темний підгорілий шар пирога (за винятком пирогів із фруктами і сиром) після остигання зняти за допомогою тертки і покрити пиріг шаром цукрової пудри або шоколадної глазурі.

Підгоріло масло або жир — продукт шкідливий для здоров’я, викинути!

Під час запікання підгорів сир — обережно зняти підгорілий сир, замість нього покласти інший шматочок сиру і запекти ще раз.

Пригоріла страва — суп перелити в іншу каструлю. У печені відрізати пригорілу частину. Картоплю викинути.

Проросла картопля — у такої картоплі під лушпайкою є невелика кількість отруйних речовин, тому, чистячи її, треба зрізати товщий, ніж завжди, шар лушпайки, картопляний відвар злити.

Рис розварився на кашу — обсмажити на сковороді в жирі, поставити в нагріту духовку і підсушити.

Розвалилася риба — видалити кістки і залити її яким-небудь незвичайним соусом або зробити з неї рибний салат.

Суп або соус перенасичений приправами — розвести невеликою кількістю молока, бульйону або вершків (вводити поступово), соус розводити не дуже сильно.

Страва пересолена — розвести молоком, вершками, бульйоном або водою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору