Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці перевірили ринок

Кримінал 05-сер, 2010, 10:239 prov 1 019
Працівники відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Рівненського МВ спільно з працівниками окремої роти міліції особливого призначення “Беркут” та ДСБЕЗ в обласному центрі провели рейд щодо виявлення осіб, які порушують правила перебування іноземців на території України.
- Під час проведення відпрацювання правоохоронці перевірили торгівельну діяльність іноземних громадян, яку вони здійснюють на ринку “Дикого”, - коментує старший інспектор ВГІРФО Рівненського МВ капітан міліції Андрій Яремчук. - Склали 2 адмінпротоколи про порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні. Крім того, ці чоловіки займалися торговлею без відповідного дозволу для працевлаштування іноземців на території України та не зверталися у відповідні органи для їх отримання.
Також Андрій Яремчук повідомив, що працівники правоохоронних органів виявили азербайджанця, який нелегально проживає на території України, та ще й не має паспорта. Не було й відповідного дозволу на заняття торговельною діяльністю.
Михайло МЕЛЬНИК,
Вікторія АНТОНОВА,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору