Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині викрили злочинну групу, яка займалася виготовленням психотропних речовин

Рівненська область 06-сер, 2010, 10:559 Lobanovskiy 826
У ході проведення оперативно–розшукових заходів 30 липня працівники ВБНОН УМВС України в Рівненській області викрили та затримали злочинну групу, яка займалася виготовленням психотропних речовин.
Виконуючий обов’язки кримінальної міліції УМВС України в Рівненській області Василь Забейда розповів, що всі члени злочинної групи затримані, наркопритон знешкоджено. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Злочинцями виявилися двоє молодиків. Один з них — 33-річний рівнянин, який здавав у найм свою квартиру 29-річному парубку для виготовлення та вживання психотропних речовин.
Крім того, у квартиранта вилучили 60 доз психотропної речовини «метамфетаміну» та прекурсори, за допомогою яких він виготовляв наркотик. Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного» ринку становить понад 6 500 гривень.
У рамках вищезазначених оперативно–розшукових заходів співробітники ВБНОН УМВС спільно з працівниками Гощанського райвідділу затримали громадянку, яка займалася придбанням нарковмісного зілля. Дані рослини вона висушувала і подрібнювала, перетворюючи їх на сировину для виготовлення наркотиків.
- При затриманні сировину вилучено у великій кількості. Її вартість — близько 10 тисяч гривень. Вся сировина направлена в науково-дослідний криміналістичний центр при УМВС. Підозрювані наразі спілкуються з правоохоронцями, - розповів виконуючий обов’язки кримінальної міліції Василь Забейда.

Вікторія АНТОНОВА, старший інспектор ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору