Рівне:

Створення та просування сайтів

КРУ підбило підсумки роботи за півроку

Кримінал 12-сер, 2010, 13:369 Lobanovskiy 915
Ревізори КРУ в Рівненській області провели з початку року 173 контрольні заходи. На 157 підприємствах, установах і організаціях виявили порушення фінансової дисципліни на понад 112 мільйонів гривень, з них втрати фінансових і матеріальних ресурсів, допущені внаслідок порушень законодавства, становлять 26 мільйонів гривень.

Як зазначила на засіданні колегії в.о. начальника КРУ в Рівненській області Лариса Ковбасюк, завдяки вжитим заходам упродовж звітного періоду було усунуто порушень майже на 79 мільйонів гривень, у тому числі відшкодовано і поновлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 14,6 мільйона гривень.
За матеріалами проведених ревізій та виявленими фактами порушень фінансової дисципліни до дисциплінарної і матеріальної відповідальності притягнуто 114 посадових осіб та 264 - до адміністративної. Значно збільшилась з початку року кількість порушених кримінальних справ – якщо за аналогічний період минулого року їх було 9, то з початку цього року правоохоронні органи порушили 22 кримінальні справи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору