Рівне:

Створення та просування сайтів

Поки що без перемог і забитих м’ячів

Спорт 12-сер, 2010, 13:489 Lobanovskiy 837
Другої поразки поспіль (з урахуванням кубкової, це вже третя!) зазнав рівненський”Верес” на старті нового сезону. В рамках першості України вдома підопічні Віталія Шевчука не встояли проти плисківської”Єдності”. Обидві команди не продемонстрували цікавий футбол. Справедливим мав би бути нічийний результат. Проте гостям перемогти допомогли… господарі. Саме через грубі помилки”Верес” програв — 0:2.

Поки що без перемог і забитих м’ячів

Перший тайм пройшов у жорсткій боротьбі без небезпечних моментів. Гострота поблизу обох воріт з’являлася лише під час стандартів та дальніх ударів. Для того, щоб стати по-справжньому небезпечними, їм бракувало влучності на завершальній стадії. Єдину осмислену атаку наприкінці першого тайму провели рівняни. Відібравши м’яч у центрі поля, Олександр Любар зіграв на Дмитра Вознюка. Той пройшов по флангу і навісив у воротарський майданчик. На вістрі атаки був Володимир Гайдук. На жаль, удар головою у нього не вийшов.
Після перерви активніше заграли гості. Проте захист”Вереса” діяв надійно. Не забували підопічні Віталія Шевчука і про напад. На 60-ій хвилині Олег Котюк виконав подачу у воротарський майданчик”Єдності”. Воротар гостей незграбно ловив плямистого, який ледь не влетів у ворота. Через дві хвилини тренер плисківчан зробив заміну, яка принесла дивіденди. На футбольне поле вийшов Руслан Шарій. А вже через шість хвилин він змінив рахунок на табло. Руслан скористався невпевненими діями гравців”Вереса”, вискочив з-за спини захисника і головою спрямував м’яч у сітку воріт господарів. В час, що лишився до завершення поєдинку, гості досить впевнено тримали м’яч і майстерно тягли час. У господарів після пропущеного гола гра взагалі розладналася. На жаль, не знайшлося футболіста, який повів би за собою партнерів. Наприкінці зустрічі”Єдність” встановила остаточний рахунок. Зі штрафного відзначився Олег Синьогуб.
Лідирує у групі”Енергія” з Нової Каховки — сім очок після трьох матчів. По шість мають відразу чотири колективи —”Єдність” (Плиски), ФК”Суми”,”Чорноморець-2” (Одеса” та”Десна” (Чернігів). Рівненський”Верес” з нулем очок перебуває на дні турнірної таблиці. Вчора наша команда провела перенесений матч із”Россю” (Біла Церква). А у суботу рівняни зіграють у Чернігові з місцевою”Десною”.
Результати решти ігор:”Нива” —”Суми” — 0:2,”Бастіон” —”Скала” — 2:0,”Чорноморець-2” —”Енергія” — 0:1, МФК”Миколаїв” —”Динамо” — 0:0,”Рось” —”Десна” — 0:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору