Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області лісових пожеж не зафіксовано

Хмельницька область 17-сер, 2010, 09:009 Lobanovskiy 822
На цьому наголосив Василь Ядуха під час селекторної наради з керівниками областей під головуванням Президента України Віктора Януковича щодо протидії загроз пожеж. Зокрема, голова облдержадміністрації зазначив, що в області на виконання доручення Президента, на всіх рівнях створені штаби з протидії надзвичайним ситуаціям.
«За останній місяць на Хмельниччині не зафіксовано пожеж, за виключенням трьох випадків підпалу стерні. Вогнища, а вони досить незначні, були вчасно локалізовані. Відкрито одну кримінальну справу за фактом навмисного підпалу», - зазначив очільник області.
Він також наголосив, що ситуація щодо протипожежної безпеки повністю контрольована : «Для своєчасного виявлення лісових пожеж в найбільш пожежонебезпечних лісових масивах використовуються 9 спостережних пожежних веж, створено та функціонують 4 лісопожежних станції, приведено до належного рівня спеціалізовану техніку. Для цілодобового патрулювання і чергування на території лісових масивів задіяні більше тисячі чоловік ГУ МНС, лісництв, УМВС, комунальних служб, Міністерства оборони та органів влади».
Окрему увагу приділив очільник краю питанню протидії виникненню лісових пожеж на півночі області, де розташовано більше 60 % лісів області. Вони складаються переважно із легкозаймистих хвойних насаджень і у безпосередній близькості від них знаходяться найбільш потенційно-небезпечні об`єкти – військові склади, арсенали з боєприпасами Міністерства оборони України, хімічно-небезпечні об`єкти. Також наголосив на тому, що ведеться активна профілактична робота із протидії загроз пожеж через ЗМІ, районами курсує агітаційний автобус МНС.
Василь Ядуха достатньо високо оцінив ступінь координації та злагодженості дій усіх служб і відомств області з та принагідно подякував центральним органам виконавчої влади за розуміння всіх питань, які ставила перед ними Хмельниччина.


Хмельницька облаcна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору