Рівне:

Створення та просування сайтів

До Львова з’їдуться пекарі з різних куточків України

Львівська область 17-сер, 2010, 09:069 Lobanovskiy 944
Цими вихідними в місті буде проходити VI «Свято хліба». Свято відбудеться 22 серпня у музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський Гай).
Під час свята для гостей запрезентуюють найкращих виробників та постачальників хлібобулочних виробів та здоби, ознайомлять з продукцією та кондитерськими новинками.
На цьогорічному «Святі хліба» традиційно передбачається проведення виставки – хлібобулочної та кондитерської продукції та ексклюзивної продукції виробників, дегустація новинок, концертні виступи художніх колективів, народні гуляння за участю мистецьких колективів. Свою участь у святі вже підтвердили пекарі з різних куточків України та близького зарубіжжя.
Як стверджують організатори, свято започатковане у 2005 р. Гільдією приватних пекарів та кондитерів Львівської області, яка вже шостий рік поспіль продовжує цю найсмачнішу українську традицію вшанування хліба.
«З року в рік свято набирає все більшої популярності і, бачачи зростаючу зацікавленість мешканців Львівщини, ми впевнені, що цьогорічне «Свято хліба» ще більше поповниться шанувальниками праці хліборобів і сягне до 20 тис. осіб», - повідомив під час прес-конференції голова Гільдії приватних пекарів та кондитерів Львівської області Андрій Гудзоватий.
Організатори заходу: Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області, Львівська міська рада. Партнери заходу: генеральний партнер» Торгова марка «Хлібна хата», фінансовий партнер АТ «ЕрстеБанк», традиційний партнер Торгова марка «Просто добрий хліб», партнер свята Торгова марка «Молокія»

Марта Іванишин, Львівськ міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору