Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській обласній раді обговорили питання про чисельний склад районних та міських рад Львівщини

Львівська область 17-сер, 2010, 09:129 Lobanovskiy 1 006
Голова Львівської обласної ради, голова Обласної асоціації місцевих рад „Ради Львівщини” Мирослав Сеник провів у п’ятницю, 13 серпня, розширене засідання Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини». У засіданні взяли участь голови районних рад, міські голови міст обласного значення.

Учасники засідання обговорили проект рішення Львівської обласної ради „Про загальний склад (кількість депутатів) районних та міських рад Львівської області”. Проект рішення розроблений відповідно до пп. 1, 4 ст. 16 Закону України „Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, п. 11 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”. Після висновків постійних комісій Львівської обласної ради: з питань депутатської діяльності, етики, регламенту; законності, дотримання прав людини та військових проблем; місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою проект рішення буде винесений на затвердження сесії Львівської обласної ради.
Як зазначив у своєму коментарі голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, відповідно до нового закону у формуванні органів місцевого самоврядування, який був прийнятий Верховною Радою і вступив нещодавно в силу, обласній раді надано повноваження визначати чисельний склад депутатів обласної, районних та міських рад. Мирослав Сеник наголосив: "Така норма закону є вперше, тому я не хотів би, щоб ми приймали рішення не порадившись безпосередньо з тими радами. Тому ми і скликали засідання Асоціації місцевих рад і обговорили проект рішення який виноситься на засідання обласної ради. Як бачите, проект рішення був підготовлений фахово, до нього було внесено тільки дві технічні правки”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору