Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині втопився головний чиновник по виборах в області

Рівненська область 17-сер, 2010, 09:149 Lobanovskiy 1 448
15 серпня на 41-му році обірвалося життя голови обласної ТВК, консультанта організаційного відділу виконавчого апарату Рівненської обласної ради Едуарда Дроздика.
Обласну територіально-виборчу комісію Едуард Семенович очолював з січня 2006 року. Перед тим працював на посаді начальника відділу у справах сім’ї та молоді Рівненського міськвиконкому (2001-2005 роки).
Народився Едуард Дроздик 23 січня 1970 року в селі Франики Камінь-Каширського району Волинської області. Закінчив природничо-географічний факультет Луцького державного педагогічного університету та аспірантуру Львівського державного університету імені Івана Франка. З 1998 по 2001 рік працював вчителем географії та заступником директора з виховної роботи ЗОШ №2 м. Рівного.
У 2010 році Едуард Дроздик закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та отримав кваліфікацію магістра державного управління.
Одружений, виховував сина та доньку.
Прощання з Едуардом Дроздиком відбудеться 16 серпня в рідному селі Франики на Волині.
Керівництво, виконавчий апарат та депутати Рівненської обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Едуарда Семеновича та глибоко сумують з приводу тяжкої непоправної втрати.

Рівненська обласна рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору