Рівне:

Створення та просування сайтів

Телевізор дорожчий за життя матері

Кримінал 21-чер, 2007, 20:399 prov 1 433
Це вже другий за останній час випадок „причетності” телевізора до вбивства. Так, нещодавно на Рокитнівщині через те, що брат опівночі ввімкнув телевізор, рідна сестра вдарила його ножем у живіт. У результаті 34-річний чоловік помер на місці пригоди, а 25-річну сестру затримали правоохоронці. Над нею невдовзі відбудеться суд. Але найстрашніше — зовсім не вирок, а те, що молодій жінці все життя доведеться носити клеймо вбивці брата.

Щодо свіжого випадку, то, як повідомили в ЦЗГ УМВС України в Рівненській обасті, підозрюваний проживав разом із матір’ю та 27-річною співмешканкою Ганною в одному з сіл Рівненського району. Коли близько опівдня йому на мобільний зателефонувала кохана, чоловік, кинувши заробітки, помчав додому. Михайло, незважаючи на неймовірну спеку, вже встиг «причаститися». А коли Ганна повідомила, що свекруха новенький телевізор на підлогу скинула і розбила кінескоп, то чоловік розлютився, мов звір .

Коли Михайло вбіг до оселі, побачив розтрощений телевізор. І хоча знав, що мати тривалий час перебуває на обліку в психіатричній лікарні, а подібні неврологічні загострення час від часу дають про себе знати, поблажки їй не зробив. До того ж Ганна все повторювала, що стара їй не дає жити. Михайло почав спершу бити матір руками, потім схопився за держак від сокири й продовжив катування.

Ганна, яка спостерігала за цим, уже й сама не була рада, що поскаржилася чоловікові. Почала відтягувати його від непритомного свекрушиного тіла. Зрештою, подзвонила до лікарні. А сусіди вже повідомили дільничному інспекторові міліції.

Зі слів начальника Рівненського райвідділу міліції полковника Петра Єзгора, на місце злочину негайно прибула слідчо-оперативна група. Підозрюваного у скоєному затримали. Однак проблеми з ним на той момент ще не закінчились. У райвідділі міліції чоловік під час документування події та відбору пояснень продовжив дебоширити та чинити опір правоохоронцям. За наявності беззаперечних доказів проти підозрюваного за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України порушили кримінальну справу. Йому загрожує позбавлення волі на термін від семи до десяти років. Тож за гратами у Михайла буде час обдумати, що в житті головніше: новенький телевізор чи рідна мати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору