Рівне:

Створення та просування сайтів

За минулі вихідні на водоймах Івано-Франківщини потонуло 3 осіб

Івано-Франківська область 18-сер, 2010, 09:109 Lobanovskiy 1 079
Незважаючи на неодноразові застереження рятувальників МНС щодо дотримання громадянами правил безпечної поведінки під час перебування на водних об’єктах і далі мають місце випадки загибелі людей на воді. Впродовж минулих вихідних тільки на Прикарпатті потонуло троє мешканців краю, з них одна малолітня дитина. Трагічні випадки мали місце в селі Струпків Коломийського району, де в місцевій річці потонула 6-річна дитина, яка відпочивала поблизу водойми без нагляду дорослих; в селі Городниця Городенківського району в річці Дністер потонув 25-річний молодий чоловік та в селі Довге Тисменицького району в Дністрі під час купання втопився 25-річний житель села Тумир Галицького району.

Недільного дня сталася трагедія в селі Довге Тисменицького району: в річці Дністер під час купання потонув 25-річний житель села Тумир Галицького району. Як з’ясувалося, того дня двоє молодих чоловіків на човні перепливали Дністер. Оскільки до берега було вже зовсім близько, то один із них – вистрибнув із човна, щоб доплисти до берега самостійно, і водночас освіжитися у воді від спеки. Інший молодий чоловік тим часом, допливаючи до берега помітив, як його товариш пірнув, і в якусь мить зник під водою. Працівники річково-координаційного аварійно-рятувального центру, котрі прибули за викликом, знайшли тіло потонулого чоловіка неподалік місця трагедії та витягнули його на поверхню. Як зазначають рятувальники МНС, домінуючою причиною нещасних випадків на воді є саме нехтування громадянами елементарних правил безпечної поведінки.

МНС укотре звертається до всіх громадян бути вкрай обережними, перебуваючи поблизу водойм. Варто пам’ятати, що не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці; уникайте води зі швидкою течією. Пам’ятайте: безпечніше відпочивати на водоймах у світлий час доби. Будьте пильними та обережними! Дбайте про безпеку власного життя.

Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору