Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську затримано особу, котра перевозила наркотичні засоби в особливо великих розмірах

Івано-Франківська область 18-сер, 2010, 09:259 Lobanovskiy 893
Оперативники прикарпатського Управління боротьби з організованою злочинністю затримали з речовими доказами злочинної діяльності 35-річного жителя Івано-Франківщини, який у своєму автомобілі перевозив велику партію психотропної речовини синтетичного роду і наркотичного засобу рослинного походження.
В салоні іномарки міліціонери виявили понад два десятки різного роду поліетиленових та паперових пакунків, в яких були розфасовані порошкоподібна речовина білого кольору і речовина зеленого кольору рослинного походження. Згідно з висновками експертного дослідження, при карпатець перевозив 130 грамів психотропної речовини амфетамін6 і 210 грамів марихуани. За цінами «чорного» ринку, загальна вартість вилучених з незаконного обігу наркотиків сягає 30 тисяч гривень. Щодо затриманого порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.309 (незаконне зберігання і перевезення психотропних речовин і наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Слідчі органи міліції ініціюють в суді питання про обрання міри запобіжного заходу затриманому – тримання під вартою. Прикметно, що свого часу цього жителя Івано-Франківщини за скоєння наркозлочинів затримували столичні міліціонери. Саме в ці дні він мав постати перед судом за збування наркотиків. З урахуванням того, що підсудний, перебуваючи на волі, продовжував проводити незаконні операції з наркотиками, перед затриманим постала перспектива тривалого перебування в ізоляції від суспільства.



Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору