Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 19-сер, 2010, 12:419 Lobanovskiy 1 098
В селі Воронів завершився 18-й відкритий чемпіонат України з планерного спорту в клубному класі планерів. 13 серпня 2010 року відбулось закриття зазначених змагань, в яких взяли участь 26 спортсменів. Перше місце здобув Олег Бондарчук з центрального аероклубу (Київ). Срібло та бронзу вибороли представники Рівненського АСК ТСОУ Сергій Твердохліб та Олександр Нітовський.
* * *
У вівторок в залі боротьби ДЮСШ № 5 відбулося вшанування призера чемпіонату Європи серед кадетів з греко-римської боротьби, кандидата у майстри спорту України з боротьби Андрія Мартинюка і майстер-клас з греко-римської за участю провідних спортсменів і тренерів області. У зазначеному заході взяв участь заступник голови ОДА Олексій Губанов, який вручив цінні подарунки Андрію Мартинюку та його тренеру Олександру Кутрі. На початку серпня Андрій Мартинюк став бронзовим призером чемпіонату Європи серед кадетів з греко-римської боротьби, який пройшов у Сараєво (Боснія та Герцеговина).
* * *
У Хмельницькому матчами четвертого туру завершився чемпіонат України з регбі-7. РК „Рівне” за результатами туру та всього чемпіонату посів десяте місце серед дванадцять колективів. В іграх за дев’яте місце РК „Рівне” поступився „ОДЮСШ-Політехнік” (Одеса) — 7:54 і переміг „ДЮСШ-Буревісник” (Хмельницький) — 29:7.
* * *
Як повідомив офіційному сайту Суперліги головний тренер львівської ”Політехніка-Галичини” Володимир Полях, клуб переглядає захисників Артема Шелуху та Тимура Євсеєвічева.
Артем Шелуха (1987 р.н., 198 см) попередній сезон провів у складі рівненського”Пульсару”, зігравши 33 матчі в чемпіонаті Суперліги (6 очок + 3.4 підбирання + 1.2 передачі = 7.2 РЕ) та 10 поєдинків в рамках Кубка Суперліги (7.1 очка + 4.4 підбирання + 1 передача + 1 перехоплення = 9.2 РЕ).
* * *
24 серпня на центральному стадіоні „Авангард” відбудеться фінал Кубка області з футболу. Номінальні господарі, оржівський „ОДЕК”, прийматиме рівненську „Славію”. Початок поєдинку о 17 годині.
* * *
8 серпня в німецькому Мельсунгені відбувся традиційний міжнародний турнір на трав’яному треці зі спідвею. Участь у змаганнях взяв уславлений рівненський гонщик Володимир Трофимов. Рівнянин за підсумками змагань посів четверте місце. Піднятися вище завадили погодні умови, через які організатори були змушені завершити турнір достроково і відмінити фінальні заїзди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору