Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині обурений клієнт убив сутенера та покалічив повію

Хмельницька область 27-сер, 2010, 08:429 Lobanovskiy 913
Обурений клієнт убив сутенера та спотворив його дружину-повію. Така катавасія відбулася на Хмельниччині. Винуватець лиха так злякався, що втік додому та сховався в шафі.
Вона займалася проституцією, а він охороняв її спокій. Такий сімейний бізнес мали 31-річна хмельничанка та її 25-річний співмешканець. Того вечора все йшло як зазвичай. Чоловік провів дружину до траси, де та працювала. Невдовзі на таксі під'їхав двадцятитрирічний молодик. Домовилися про оплату, і поїхав до найближчої крамниці по шампанське. Коли повернувся, всі втрьох "обмили" зустріч. Потім "охоронець" пішов купити горілки, а "солодка парочка" взялася до справи. Акт любові теж вирішили відзначити розпиттям спиртного.
Дмитро Бездітний, старший слідчий МВ міліції м. Хмельницького:
- Під час цього розпиття в них виник конфлікт, під час якого хлопець, схопивши, на землі яка лежала, розочка, тобто горловина пляшки з-під пива, уламок, почав ним наносити удари співмешканцю дівчини в область шиї. Після удару хлопець упав.
Затриманий:
- І виходить, що він якось повалився сюди ось так ось, але несповна, я його вдарив отак.
- Рукою?
- Рукою.
- Сильний удар був?
- Ну я вдарив, як міг.
Сутенер упав на землю, а хлопець продовжував його бити. За свого співмешканця вступилася жінка, і далі хлопець гамселив обох.
Дмитро Бездітний, старший слідчий МВ міліції м. Хмельницького:
- Хлопець далі почав наносити дівчині тілесні ушкодження горловиною пляшки з-під пива, внаслідок чого були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді порізів. Порізів обличчя, порізів рук, та інші тілесні ушкодження.
Затриманий:
- Я уже і так бив, і так, просто щоб вирватися з цього, розумієте? Воно в же в мене якось зажалось, і я… я вже оборонявся.
Нині над парубком триває слідство. Це буде вже друга його судимість. Перша хлопця так нічому й не навчила.

Анастасія Федченко, Олена Томіна.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/08/26/4378
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору