Рівне:

Створення та просування сайтів

Рухівці привітали рівнян з Днем рідного міста

Рівненська область 31-сер, 2010, 11:599 prov 1 310
Рухівці привітали рівнян з Днем рідного міста
День незалежності – звісно, найбільше свято для кожного українця. Однак одним з найрідніших для кожного є день Малої батьківщини – його рідного міста. Адже, як казав Вячеслав Чорновіл: «Україна починається з Тебе», а для кожного процвітання його міста – це крок до процвітання всієї України. Це чудово розуміють і підтримують рівненські рухівці, які по-особливому привітали рівнян з Днем народження рідного міста, яке святкувалося минулої неділі.
У цей день члени Рівненської міської організації Народного Руху України підготували для городян аж два сюрпризи. Перший – дарували святкові прапорці Руху з написом «З Днем народження, Рівне!». Символічні прапорці рухівці роздавали на майдані Незалежності, в Парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, майдані Короленка, Бульварі Незалежності та інших майданчиках міста. Позитивний досвід від акції рухівці побачили ще під час роздачі прапорців до Дня незалежності. Люди із задоволенням підходили і брали прапорці, багато хто просив для родичів та знайомих. На День Рівного склалася подібна ситуація. Тим паче, прапорці з якісного паперу роздавали безкоштовно, а в центрі міста синьо-жовті прапорці такого ж розміру продавали не менш як за дві гривні.
Другий подарунок для рівнян зробили рівненські молодорухівці. На двох майданчиках Рівного – майдані Незалежності і біля ЗОШ №3 – шоу-балет «Why not?», який очолює рухівець Ярослав Клименко, презентував для молоді справжню виставу просто неба. Шоу-балет танцював брейк-данс, хіп-хоп, попінг та інші сучасні молодіжні танці, від яких рівняни були просто у захваті. За словами голови Рівненського Молодого Народного Руху Дениса Петровського, мета такого подарунку до Дня міста – пропагувати активний та здоровий спосіб життя серед молоді.
До слова, незабаром шоу-балет «Why not?» відкриє школу сучасного танцю у приміщенні ЗОШ №3, що неподалік пивзаводу. Нині танцівники сучасного танцю займаються у приміщенні Рівненського міського палацу культури «Текстильник». Учасники шоу-балету «Why not?» звертаються до кожного молодого рівнянина: «Якщо ти молодий і креативний, якщо ти хочеш навчитись гарно рухатись, якщо для тебе здоровий спосіб життя цікавіший за цигарку – шоу-балет «Why not?» - для тебе».

Прес-служба РОО НРУ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору