Рівне:

Створення та просування сайтів

Буряковий салат із оселедцем

Порадниця 14-чер, 2007, 20:519 prov 1 641
Приготування:

Оселедці почистити, вийняти кістки, старанно промити й порізати впоперек тонкими шматочками. Цибулину обчистити й дрібно посікти, обчистити й порізати кубиками зварену «в мундирі» охолоджену картоплю. Буряк, мариновані огірки та яблука також нарізати кубиками. Перемішавши, все викласти в салатницю, заправити перцем та розтертим між долонями кропом і, закривши кришкою, дати просочитися протягом З0 хв. Потім додати майонез і подати салат до столу з хлібом та вершковим маслом. Кому цей салат здасться надто калорійним, може 2 ст. ложки майонезу замінити 2 ст. ложками йогурту або кислого молока.

Тетяна ПОЛІЩУК

Сарни
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору