Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині співробітники СБУ затримали контрабанду комп'ютерної техніки вартістю 10 млн. гривень.

Львівська область 03-вер, 2010, 09:129 Lobanovskiy 859
У Львові співробітники Служби безпеки України затримали два вантажні автомобілі, в яких через митний пост “Рава-Руська” в Україну контрабандно ввезли комп’ютерну техніку на суму майже 10 млн. грн.
Одну вантажівку виявили на території складських приміщень місцевої комерційної структури під час перевантаження техніки для подальшої реалізації. Встановлено, що для митного контролю перевізники надали документи, згідно з якими обидві вантажівки ввозили в Україну пральні машин та килимки до ПК.
Під час огляду замість „пралок” оперативники виявили 1440 ноутбуків, 2268 моніторів, понад 33 тисячі комп’ютерних комплектуючих (материнські плати, слоти оперативної пам’яті, жорсткі диски, блоки живлення, монітори тощо) загальною вартістю майже 10 млн.грн.
За фактами незаконного переміщення товарів через митний кордон України і зловживання владою та службовим становищем з боку службових осіб митного поста “Рава-Руська”, слідчим відділом Управління СБУ у Львівській області порушено дві кримінальні справи за ознаками злочинів передбачених ч.1 ст. 201 (контрабанда) і ч.3 ст. 364 КК України (зловживання владою та службовим становищем, вчинене працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору