Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівному ще одна школа отримала футбольну форму від "Свободи"

Рівненська область 03-вер, 2010, 10:569 Lobanovskiy 1 036
2 вересня 2010 року голова Рівненської міської організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олександр Лащук та заступник голови Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Бортник відвідали загальноосвітню школу №13 міста Рівне, де поспілкувалися з активом навчального закладу та познайомилися із шкільною футбольною командою. Приємною несподіванкою для них стали подарунками від "Свободи" – комплект футбольної форми, який, судячи з шалених оплесків школярів, став до вподоби учням.
"Таким способом ми мотивуємо українське юне покоління до здорового способу життя та пропагуємо спорт серед молоді. Тому що тільки в здоровому тілі та сильному дусі будуть зростати розумні, доброзичливі, впевнені в собі особистості", - зазначив заступник голови Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Бортник.
"Сучасні ліберали пропагують різноманітні моральні збочення для молоді через інформаційні потоки. Націоналісти навпаки пропагують культ здорової і фізично розвиненої особистості. Мені приємно дарувати рідній 13 школі комплекти спортивної форми і спонукати дітей разом йти до світлого майбутнього!", - додав голова Рівненської "Свободи" Олександр Лащук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору