Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщини побільшало малих підприємств

Рівненська область 07-вер, 2010, 10:279 Lobanovskiy 851
Їх кількість зросла на 13 відсотків проти рівня 2009 року. А приватних підприємців зареєстрували на 2 відсотки більше ніж торік. Нині у сфері малого підприємництва працює понад 100 тисяч жителів краю, або майже кожен четвертий зайнятий у виробничій та гуманітарній сферах.
Як зазначив голова облдержадміністрації Василь Берташ, влада дбатиме, щоб підприємці краю почувалися вільно у непростих економічних умовах. Для прикладу, цьогоріч в області не прийнято жодного додаткового регуляторного акту, тоді як торік зареєстровано десяток. Натомість керівництво наполягає на спрощені умов для бізнесменів при започаткуванні нової або ж розширенні існуючої справи. Так, за 7 місяців дозвільні центри видали понад 3 тисячі документів, що майже у 2,5 рази більше ніж торік.
Якщо підприємець створює робочі місця і наповнює бюджет, не порушуючи законів, то матиме всіляку підтримку, запевнив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, вітаючи підприємців із професійним святом. Він також нагородив грамотами та подяками облдержадміністрації кращих із кращих. Урочистості та святковий концерт з нагоди Дня підприємця проведено в органному залі.

Довідка: Нині суб‘єкти підприємницької діяльності забезпечують основний обсяг бюджетних надходжень. Лише малими підприємствами, без врахування фізичних осіб-підприємців, у минулому році реалізовано товарів, робіт і послуг на суму близько чотирьох млрд.грн., що становить 23 відсотки загального обсягу реалізованої в області продукції.
Завдяки облдержадміністрації 36 підприємців області в рамках проекту «Українська ініціатива» цьогоріч здобули право отримати другу економічну освіту за рахунок коштів Державного бюджету.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору