Рівне:

Створення та просування сайтів

Соціальна школа дитячого плавання з’явиться у Рівному

Актуально 09-вер, 2010, 10:259 Lobanovskiy 1 682
Придбати рукавички братів Кличків, вишиванку відомої майстрині Вероніки Велігурської, світлину авторства Олександра Харвата, а також інші не менш цікаві лоти могли всі охочі рівняни. Адже цими вихідними у місті відбувся благодійний аукціон в рамках просвітницького проекту “Збережи життя!”.

Як зазначають організатори, кошти, виручені від торгів, будуть спрямовані на відкриття в обласному центрі Першої соціальної школи дитячого плавання.
- На благодійному аукціоні зібралися бізнесмени, політики та громадські діячі Рівненщини, - розповідає голова оргкомітету проекту “Збережи життя!” Роман Яворський. – Ми продали майже усі лоти. Найбільш активні торги були за вишиванку. Із декількох сотень гривень її ціна зросла майже до трьох тисяч. Очікуваний лот №1 – рукавички з автографами братів Кличків - придбав рівнянин Ігор Хомич за 10 000 гривень. Загалом з аукціону вдалося зібрати 18 450 гривень. Ці кошти будуть направлені на відкриття Першої соціальної школи дитячого плавання.
Проект “Збережи життя!”, в рамках якого були проведені акції “Безпека на воді”, “Електробезпека”, “Безпека на дорозі” мав завершитися 5 вересня акцією, спрямованою на боротьбу з ВІЛ/СНІДом та концертом гурту “Бумбокс”. Але якщо аукціон пройшов успішно, то проведенню заходу просто неба завадив сильний дощ. Тому, через погодні умови концерт перенесли.
— Концерт гурту “Бумбокс” обов’язково відбудеться, наразі ведемо переговори із музикантами, узгоджуватимемо дату відповідно до їхнього графіку, - зазначає Роман Яворський. — Скоріш за все, концерт відбудеться в кінці вересня, адже саме тоді, за словами синоптиків, слід очікувати прихід “бабиного літа”, а отже — гарної погоди. Ми не могли допустити, аби рівняни мокли під проливним дощем у неділю, 5 вересня. Адже концертна програма була розрахована на 4-5 годин, а простояти в багнюці з мокрими ногами — це ризик захворіти.
Також Роман Яворський зазначає, що квитки, придбані на концерт “Бумбоксу” 5 вересня, будуть дійсні на перенесеному концерті наприкінці місяця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору