Рівне:

Створення та просування сайтів

В Єгипті заборонили курити у громадських місцях

Україна і світ 17-вер, 2010, 15:269 Lobanovskiy 1 031
Міністерство охорони здоров’я Єгипту оголосило про тотальну заборону куріння в громадських місцях.

Відтепер курити дозволяється лише в спеціально обладнаних місцях. Штраф за куріння за їх межами встановили на рівні ста єгипетських фунтів (близько 18 дол.). Ймовірно, що в майбутньому сума штрафу зросте.
Зазначимо, що за даними ВООЗ, Єгипет є країною Близького Сходу і Африки, де найбільше курять. Щорічно тамтешні мешканці викурюють 19 мільярдів сигарет.
Нагадаємо, 10 червня заборона на куріння в громадських місцях набула чинності в єгипетській Олександрії. Тепер нові правила поширюються на всю країну.
Нагадаємо, що в січні жорстку заборону на куріння поза спеціально відведеними місцями було введено в ОАЕ. Влада цієї країни заборонила громадянам курити в громадському транспорті, закритих приміщеннях, храмах, навчальних і медичних установах, на стадіонах. Уряд також вирішив, що не можна курити в приватних автомобілях, що перевозять дітей у віці до 12 років.
Порушників закону тепер штрафують на суму до одного мільйона дірхамів, що становить більш ніж 270 тисяч доларів. Їм загрожує також тюремне ув’язнення на термін не менше ніж двох років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору