Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині викрито близько 120 осіб, які займалися реалізацією наркотичних засобів

Івано-Франківська область 20-вер, 2010, 08:459 Lobanovskiy 830
Упродовж цього року міліція Івано-Франківщини продовжила працювати у сфері протидії нелегальному обігу наркотиків. Насамперед працівники міліції активізували заходи з викриття осіб, які намагаються робити бізнес на біді хворих чи наркозалежних. Також працівники міліції виявляють канали надходження наркотиків на територію області.
Наприклад, за всім місяців цього року міліція ліквідувала 13 міжнародних каналів наркотрафіку. Крім того, в ході проведення цілеспрямованих оперативно-розшукових заходів було задокументовано і припинено злочинну діяльність двох спільнот, члени яких скоювали наркозлочини, а йдеться про ввезення і збування на території області наростків синтетичного роду. Зловмисники чітко розподілили між собою ролі в організації злочинного бізнесу.
Тільки за злочини, пов’язані з безпосередньою участю у збуті наркотичних речовин чи засобів, до кримінальної відповідальності притягуються близько 120 осіб. За останні три місяці практично кожну особу, щодо якої відкрито кримінальне провадження, взято під варту.



Василь Гультайчук СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору