Рівне:

Створення та просування сайтів

Завдання — бути у призерах

Спорт 07-жов, 2010, 12:199 Lobanovskiy 950
У суботу розпочався сезон у першості України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненська “Регіна-МЕГУ” у стартовому турі приймала СК “Спортліцей-Університет” з Білої Церкви. Підопічні Валерія Слєпцова здобули дві перемог з однаковим рахунком — 3:0.


Після досить впевненої виграної першої партії (25:13) наші дівчата зарано повірили у перемогу і ледь не поплатилися за це. Дві наступні партії далися нашим волейболісткам нелегко — 28:26 та 25:20. Наступного дня господарки зіграли зібраніше і впевнено перемоги у трьох партіях — 25:17, 25:17 та 25:14.
Результати решти ігор: “Кряж-Медуніверситет” — “Галичанка-ТНЕУ-2” — 3:0 та 3:1, “Сєвєродончанка-2” — “ДонНУЕТ-ШВСМ” — 2:3 та 3:2, “Іскра” — “ОДЮСШ-Орбіта” — 1:3 та 0:3.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіна-МЕГУ”
— Для нас відчутною у міжсезоння стала втрата Світлани Чуріної, яка зараз виступає у вищому білоруському дивізіоні команді з Мозиря „Поліська перлина”. У команді залишилася лише одна пасуюча — 17-річна Олена Грицуняк, яка не має права на помилку. Щодо звітних матчів, то грою я залишився незадоволений. Ми націлюємо дівчат на яскраву гру, а не лише на результат. Перед командою ставиться завдання бути в призерах чемпіонату. Думаю, нашими суперницями, що боротимуться за нагороди буде донецька „ДонНУЕТ-ШВСМ”, вінницький „Кряж-Медуніверситет” і запорізька „ОДЮСШ-Орбіта”. Але не варто скидати з рахунку фарм-клуби суперліговських колективів („Сєвєродончанка-2” і „Галичанка-ТНЕУ-2), які можуть задіювати у матчах по три волейболістки з основного складу.
У другому турі,16-17 жовтня, “Регіна-МЕГУ” зіграє із тернопільською “Галичанкою-ТНЕУ-2” на виїзді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору