Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 07-жов, 2010, 14:339 Lobanovskiy 1 056
Чергової поразки в першості України з футболу у другій лізі зазнав рівненський “Верес”. В одинадцятому турі наша команда приймала МФК “Миколаїв” і поступилася 0:1. Це десята поразка „Вереса” у першості в десяти іграх. Результати решти ігор: “Рось” — ФК “Суми” — 0:2, “Єдність” — “Чорноморець-2” — 3:0, “Динамо” — “Нива” — 2:1, “Енергія” — “Скала” — 1:0, “Десна” — “Бастіон” — 1:0.
У турнірній таблиці лідирує “Енергія” (Нова Каховка) — 26 очок. На одне менше у МФК “Миколаїв”. “Верес” з нулем очок знаходиться на дні турнірної таблиці. Разом із “Россю” (Біла Церква), з якою 9 жовтня на стадіоні “Авангард” рівняни зустрінуться в очному протистоянні.

У п’ятнадцятому турі чемпіонату області з футболу у першій лізі лідер — рівненський „Хімік” — розійшовся миром із рівненською „Славією” — 2:2. Попри нічийний результат „азотівці” продовжують лідирувати — 37 очок. На три пункти менше і гра у запасі в оржівського „ОДЕКа”. На третьому місці — „Гоща-АМАКО” (30). Результати решти ігор: „Случ” — „Ізотоп-РАЕС” — 0:2 (юнаки 4:0), „Енергія” — „ОДЕК” — 0:1 (0:6), „Сокіл” — „Гоща-АМАКО” — 1:2 (0:1), „Маяк” — „Волинь-Цемент” — 7:2 (1:3).

У другій лізі першості області лідер „РОКО-Городок” вдома розібрався із рокитнівским „Поліссям” — 5:2. Підопічні Ігоря Федорчука продовжують очолювати турнірну таблицю — 34 пункти. Найближчий переслідувач, „Сокіл” із Садового, відстає на сім очок. Результати решти ігор: „Горинь” — „Авангард” — 0:2, „Водник” —„МлинКов” — 4:0, „Сокіл” — ФК „Смига” — 1:0, „Фіалка” — „Горизонт” — 4:1.

У чемпіонаті області з футболу серед ветеранів відбулися перші півфінали: „Полісся” (Рокитне) — „Авангард-ПАС” — 0:2, Рівненський район — „Ізотоп-РАЕС” (Кузнецвоськ) — 4:2. Повторні матчі пройдуть у суботу.

У Львові відбулись змагання Кубка України з стрільби кульової з олімпійських вправ, у яких золоті нагороди вибороли майстри спорту України міжнародного класу, учні обласної школи вищої спортивної майстерності — Олег Омельчук (у вправі ПП-3, а також 3 місце у вправі МП-6) та Оксана Камінська (у вправі ПП-2). Тренує спортсменів заслужений тренер України Сергій Бондар.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору