Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський „Пульсар” стартує у вишці

Спорт 08-жов, 2010, 11:389 Lobanovskiy 965
У суботу та неділю відбудуться матчі першого туру першості України з баскетболу у вищій лізі. Нинішнього сезону через фінансовий стан в ній змушений виступати БК-93 “Пульсар-ШВСМ”. Підопічні Михайла Переверзія вдома прийматимуть „Спортліцей” — першого ігрового дня гра розпочнеться о 17 годині, а другого — о 12.00.


Згідно з регламентом, чотирнадцять команд-учасниць поділені на дві групи по сім колективів в кожній. БК-93 “Пульсар-ШВСМ” виступатемуть у групі Б. По чотири кращі команди з обох груп розіграють нагороди. Разом із рівнянами у групі виступають “Черкаські мавпи” (Черкаси), “Університет-Волиньбаскет” (Луцьк), “Спортліцей” (Біла Церква), “Тернопіль-ТНЕУ” (Тернопіль), “Стріба” (Чернівці) та “Вінницькі зубри” (Вінниця). У субота та неділю відбудеться перший тур, в якому рівняни прийматимуть білоцерківський “Спортліцей”.
Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 “Пульсар-ШВСМ”:
— Склад нашої команди значно оновився. Із “старої гвардії” залишилися Ковалевський, Кузьмінець, Артимович. Основу складають молоді баскетболісти дублюючого та молодіжного складу. Ми продовжуємо роботу над доукомплектацією колективу. Сподіваюся, що зможемо підсилитися. Крім передсезонної підготовки, ми провели декілька товариських матчів із білоруським колективом із Осиповичів, сарненським “Будсервісом” та “Водником”.
Головне завдання, яке ставить керівництво перед нами — створення боєздатного колективу та боротьба за нагороди у вищій лізі. ЯК на мене, то головним фаворитом групи є команда “Черкаські мавпи”. Досить непогано укомплектований “Університет-Волиньбаскет”. Про решту команд сказати щось складно. Ми намагатимемося порадувати своїх вболівальників і поборотися за найвищі місця.
КАЛЕНДАР ІГОР БК-93 “ПУЛЬСАР-ШВСМ” У ПЕРШОМУ КОЛІ ПЕРШОГО ЕТАПУ ПЕРШОСТІ УКРАЇНИ З БАСКЕТБОЛУ У ВИЩІЙ ЛІЗІ ГРУПА Б:

1-ий тур. 09-10 жовтня. БК-93 “Пульсар-ШВСМ” — “Спортліцей”
3-ий тур. 23-24 жовтня. БК-93 “Пульсар-ШВСМ” — “Університет-Волиньбаскет”
4-ий тур. 30-31 жовтня. БК-93 “Пульсар-ШВСМ” — “Тернопіль-ТНЕУ”
5-ий тур. 13-14 листопада. “Вінницькі зубри” — БК-93 “Пульсар-ШВСМ”
6-ий тур. 20-21 листопада. БК-93 “Пульсар-ШВСМ” — “Стріба”.
7-ий тур. 27-28 листопада. “Черкаські мавпи” — БК-93 “Пульсар-ШВСМ”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору